Hei!<3

Heihei.. Nå er jeg hjemme da, så jeg var ute med noen venner..<3 Det var kjempe gøy da...<3  Yvonne skal begynne i klassen min 8C..<3 hun bor ved siden av meg :P Så vi skal nok gå sammen til skolen ; Det blir kjempe bra da gleder meg til det, hun er kjempe snill og søt <3

Som dere vet jeg skal dra til brasil i morgen .. <3 Så jeg vet ikke om jeg skal blogge så mye, og vis jeg ikke blogg på 2 dager så går jeg helt ned hahahha..<3 så Isabel, skal blogge for meg da..<3 Det blir det samme..<3 Men jeg kommer til å blogge 1 gang om dagen da , bare jeg også blogger hun sikkert mer da..<3 De er ikke allid vi har nett der da..<3 Også skal vi reise så mye..:) Men men ..<3 Jeg vet ikke om jeg skal blogge i morgen før jeg dra tror nok jeg skal det også på flyplassen i London så skal jeg ta bilde å sende det til dere,.. for der er det nett :) Håper det er nett på flyet .. det  var det siste gang eller tror jeg ..? 

Har ikke noe bilder fra i dag så..<3 

Isa<3

Ha en fin dag <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

isadorare

isadorare

12, Jevnaker

Jeg er ei jente som er 12 år snart 13..<3 Går på håndball,jeg elsker å danse..<3 Elsker familie og venner og å ha det gøy <3Elsker også å ta bilder :)

${BlogTitle} - ${BlogDescription}


SKREVET: ${EntryDate} / KLOKKEN: ${EntryTime}


${EntryBody}
Kategori: ${EntryCategoryName}
Skrevet: ${EntryDate}, ${EntryTime} Stikkord: ${TagName}Kommentarer

${CommentAuthorLinkIf}

${CommentDate}, kl.${CommentTime}


${CommentText}


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits